Sugen på en hundvalp?

Sugen på en hundvalp? Gillar du flat coated retrievers? Kanske onödig fråga då du ju besöker denna blogg! Jag håller med om att flat coated retrievers är de finaste av alla hundar:

  • de är trogna
  • de är gulliga
  • de är intelligenta
  • de är helt enkelt bäst!

Med denna lilla film om flat coated retrievers som bara är 12 veckor gamla kan du se hur de utvecklas. Visst blir du sugen? Åtminstone jag!

Mycket krävs när man blir hundägare

Det är en del man bör tänka på när man väl bestämt sig att ta hand om en hund. Hur bor du? Finns det grönområden där du kan vara ute med din hund? Hur jobbar du? Har du tid till en ny liten familjemedlem? Om du jobbar mer än 5 timmar i ett sträck på din arbetsplats bör du se till att någon annan tar hand om din hund medan du är borta. Enligt svensk lag får en liten hund inte vara ensam mer än fem timmar i ett sträck. Våra hundar är flockdjur och vill vara med sin egen flock (din familj) mest hela tiden. Att vara ensam längre tid än så är rena hundplågeriet.

Gå ut med din hund ofta

Det bästa din nya familjemedlem vet, är att få vara med dig. Och det innebär mycket hundpromenader. Då får din hund motion, möjlighet att lufta sig och leka. Att få gå ut med sin matte och husse är nog det bästa din hund kan tänka sig. Så gå ut ofta! Lycka till!

28 Feb 2018