Hundens utrustning

Idag finns det en massa olika prylar som man kan köpa till sin hund, men allt är inte nödvändigt. Dock finns det flera bra saker att satsa på till din hund. På Doggie finns det mycket bra grejer för hunden. Det är bra att satsa på saker som underlättar i ditt och hundens dagliga liv. Ett måste är ju att ha matskål och vatten. Det är bra att välja skålar i rejäla material som tål daglig användning och är lätta att rengöra. Skålar i rostfritt stål är exempelvis ett bra alternativ.

Sedan så är det ju så att alla hundar behöver motion. Så ett koppel samt ett halsband eller sele är även det ett måste ha till din hund. Glöm inte att ta med dig bajspåsar också på promenaderna.

Väl hemma är det även bra om hunden har en egen plats att kunna vila på, så satsa även på en hundbädd.

Fler bra saker

Hundleksaker till hunden är inte fel att ha. Se till att de du köper verkligen tål att lekas med och tuggas på. De ska vara anpassade efter hunden.

Ett annat måste ha, är ett litet husapotek tillgängligt hemma för att kunna ta hand om eventuella akuta situationer som kan uppstå. Bland bra saker att ha hemma finns är klotång, tandborste, sax, pincett, fästingborttagare, termometer, vaselin, sårtvätt, kompresser, självhäftande binda, kirurgtejp, bomull och blodstillande medel.

Om du har en hund som kräver mycket pälsvård så är det bra att satsa på borstar, kammar, trimmer med mera. Även schampo som är anpassad för hund. Om du har en naken ras eller hund med lite päls, så kan det också vara bra att satsa på hundkläder.

I bilen är det även att rekommendera att du har en bra hundbur, för säker färd.

4 Oct 2020