Rabattkod till hundmat

Våra hundar är härliga djur. Åtminstone jag känner att de ger oss så mycket. De tröstar om vi är ledsna, de blir glada när vi är det. Är vi lite trötta ser de till att försöka pigga upp oss med det som de tycker vi borde bli uppiggade med (lite lek). De iakttar oss så gott som hela tiden för att försöka förstå oss. Och förstår gör de ju, eller hur? Vi är så viktiga för dem. De har ju inga andra än oss. De gör så att vi vill ta hand om dem. Ibland kan det bli mycket att ta hand om; maten, pälsvården, veterinärbesöken, dagis ifall de inte kan följa med till jobbet. Då kan det vara bra att få rabatter på hundmaten.

Rabattkod på hundmat på Cashbacker

Du kan få rabattkod till hundmat från Cashbacker på Zooplus djuraffär på https://www.cashbacker.se. Det kan bli ganska kostsamt i längden med hundmat, eller hur? Med en rabattkod som du kan få från här på Zooplus djurfoder får du 20 procents rabatt. På Zooplus hittar du ett brett sortiment av hundfoder, torrfoder & mjuk hundmat. Zooplus grundades 1999 har Zooplus som har en webbutik för djurälskare. De finns i 25 länder och det blir fler Zooplus i fler länder. Där kan du beställa snabbt och enkelt online, sedan får du dina varor så snabbt som möjligt. Du får fri frakt om du handlar för mer än från 499 kronor. På nätaffären kan du handla Royal Canin, med speciella recept för hundar och katter, Hill's Science Plan som har skräddarsydda recept av veterinärer, Eukanuba med specialutvecklade recept, anpassade till kattens och hundens individuella behov. Här hittar du också Bozita som har svenska kvalitetsfoder för hundar och katter. Du kan även handla Orijen med biologiskt spannmålsfritt foder för hundar och katter.

Cashbacker ger återbäring

På Cashbacker får du dessutom återbäring på det du köper på Zooplus. Inte bara på Zooplus utan dessutom återbäring från över 570 svenska nätbutiker då du handlar hos dem. Medlemskapet är kostnadsfritt och dina intjänade pengar får du utbetalda till ditt bankkonto i samtliga svenska banker. Förutom rabattkod, och återbäring kan Cashbacker i vissa fall ge enskilda medlemmar en personlig bonus på all återbäring som de tjänar ihop under en viss period. ibland ges dessutom en butiksspecifik bonus för samtliga medlemmar. All den bonus beräknas med utgångspunkt för den normala återbäring som Cashbacker ger. Den maximala bonusen en enskild medlem kan uppnå är den dubbla av den normala återbäringen. Återbäring som har registrerats på medlemskontot hos Cashbacker kan tidigast betalas ut när butik har godkänt köpet. Minsta belopp som går att ta ut är 100 kr.

23 Sep 2017